10 Kjendiser med alvorlige sykdommer

DEC 17, 2016 AT 11:26 AM |
By

Selfølgelig ser det ut som at livene til kjedisene er helt perfekte, men under all den fancye klærne og sminken, så lider mange av dem fra de samme problemene som resten av oss andre. Og akkuratt som mange andre ting her i livet, så er det ingen forskjell mellom oss og kjendiser når det kommer til sykdommer. La oss se på disse kjendisene som har en alvorlig sykdom; vi lover at det vil komme mange overaskelig.

Tom Hanks - Diabetes

ADVERTISEMENT

Photo Credit: Getty Images

Enkelte spekulerer om Hanks drastiske vekt økning og vekttap for forskjellige roller gjennom årene kanskje utløst diabetes hans, type 2. Skuespielleren la på seg 30 pound for a spille baseball treneren Jimmy Dugan i "A League of their own" i 1992. Og for å forbredde seg for rollen sin i "Castaway", som handlet om en man som strandet på en øde øy, gikk Hank fra 225 til 170 pound.

I 2013 uttalte Hanks til David Letterman, at vekttap kanskje ikke blir en aktuelt løsning for han på grunn av diabeten, som er en metabolistisk sykdom som fører til høy blod sukker fordi bukspyttkjertelen ikke produserer nok insulin.

ADVERTISEMENT